professional supplier for one-stop solution of hygienic products
(raw material, finished product, machinery, consulting service etc.)

Избрана производи

professional supplier for one-stop solution of hygienic products
( raw material, finished product, machinery, consulting service etc.)

Зошто да не одберете нас?

UNION PAPER is the right choice
  • Licensend професионалци

  • изработка на квалитетот

  • задоволство на осигурување

  • сигурен услуги

  • слободен Проценките

tt

Профил на компанијата

UNION PAPER is the right choice

Основана во 2011 година со 10 милиони јени регистриран капитал и повеќе од 100 милиони евра инвестиции целосно, хартија унија е во склопот наоѓа во градот Quanzhou кој е најголемиот производи за еднократна употреба производство центар на Кина.