professional supplier for one-stop solution of hygienic products
(raw material, finished product, machinery, consulting service etc.)

produk Artikel

professional supplier for one-stop solution of hygienic products
( raw material, finished product, machinery, consulting service etc.)

Naha Pilih Us?

UNION PAPER is the right choice
  • Licensend Profesional

  • workmanship kualitas

  • Penjaminan kapuasan

  • diandelkeun Service

  • perkiraan bébas

tt

Profil Perusahaan

UNION PAPER is the right choice

Diadegkeun dina taun 2011 kalawan ibukota didaptarkeun 10 juta RMB tur leuwih ti 100 juta investasi sagemblengna, kertas Uni geus merenah lokasina di kota Quanzhou nu pangbadagna produk disposable manufaktur hub teh Cina urang.